Saturday, November 7, 2009

kosong

semalam da habis paper semantik, tak tau sama ada seronok atau tak. aku redha jela jawab, masa jawab confiden je, api bile da keluar, macam2 versi jawapan plak yang kakak2 ni discuss, aku pn keliru???
din, seperti biasa dilanda kemurungan, orang asler, memang camtu perangainya...dalam aku dok perhatikan orang, tiba2 adik aku call, suh aku datang kat bangi motor de pancit. aku naik confius ngan nami ni, punye ramai orang kat maktab tu, aku jugak yang jauh nun kat serdang tuh de suh datang. sib baik da abis exam, pegi jela. sampai sana dah ade orang betulkan tayar. terus paksa de blanje aku makan, haha...
esok plan nak balik, tapi tak sure lagi. tengok tahap kerajinan n kemalasan, mana satu yang lebih,hehe...