Thursday, December 31, 2009

reben merah di hadapan...

uhh, lamanya aku xjenguk blog, xde r sibuk, tp xpndai nak manage, itu yg sebetulnya. 2009 da tngl beberapa jam saja lg, kalu toleh blkg, byk sgt bnde yg penting berlaku sepanjang 09. aku berjaya grad, aku berjaya dpt tmduga KPLI even xlepas( hampeh), aku bjya smbg master even xterlintas di hati, aku bjya dpt lesen L utk kete, kelasnya xtau r bile nk stat, n aku bjaya gak dpt keje2 smbilan...umur 23, aku rasa aku da terlalu tua utk beberapa perkara, adakah aku berfikiran ortodoks, old- fashion, skema, jiwa tradisional? aku xpnh mempunyai rancangan yg detail utk perjalanan idup aku, so aku pegang kpd slogan, "bolos saja dinding itu!" hehe...
aku xbyk harapan utk tahun dpn, cume jadual yg kasar aku da lakarkan. ape yg penting, aku da xmo nyusahkn mak ayah, along, dak dik,dak bang, nami lg tuk tampung study aku...aku rasa da smpai masanya aku plak yg menghulur, da lama sgt keje menadah je..hehe
doa, semoga dikurniakan kesihatan, kelapangan, kemudahan, kegembiraan dan kebahagian kpd semua kaum keluarga dan sahabat yg setia, Amin..

SELAMAT TAHUN BARU =)