Tuesday, May 4, 2010

bile yang dirancang tidak berlaku!!!

hujung sem datang lagi!!! memang setiap kali hujung sem aku dah buat plan tuk pergi bercuti2, g jenjalan buangkn cas negatif yang da banyak kat dalam badan ngan otak. ikut plan asal nakgi kedah naik flight (suke2 ati je), tapi tak jadi plak...last2 beli tiket ke genting, atleast dapat gak rasa sejuk2 kat atas tu....doktor pun cakap isnin cuti so naik pagi Isnin r...last2, doktor msg ckp kene masuk keje isnin, aku da glabah...cmne ni, xkan nak mintak cuti kat doktor, nanti dicop tidak komited dengan tugas...huhu aku pun dengan rela hati berbaur sayu pas jela tiket tu kat abang aku...nangis!!! pagi senin, masuk keje dengan hati yang terbuka, dan yang paling menyentapkan aku bile doktor tak jadi lak g kursus kat melaka...huhu...nape tak inform aku awal2!!!!???arggghhhh!!! aku da sedih...xpe, aku mesti akan g bercuti soon as possible!!!