Wednesday, June 30, 2010

penat

minggu ni mungkin menjadi minggu yang penat or memenatkan

packing2 barang tuk berpindah semula ke kolej

dan memunggah barang2 yang dalam stor ke bilik

banyaknye barang!!!!!
(baru menyesal membeli barang2 yang ntah apa2)

Friday, June 25, 2010

rempit lagi?

sejak bulan 5 aritu, until now boleh dikatakan setiap minggu aku da terpacak kat umah.
bukan nek bas ye,aku da keciwa dengan kenderaan awam nih!aku nek motor r,dari serdang ke pedas je pun...bile orang dengar,sume macam scary je,macam xpercaya perempuan sweet ni(sila muntah) bwk motor. ade satu ari,masa bulan pose taun lepas aku balik umah dalam ujan renyai2,macam rasa tengah buat filem r plak..

setiap laki nek moto,bergantung pada mp4 jela tuk menghiburkan perjalanan,nek nipis punggung mak!
masa mula2 bawak moto atas highway,pakaian sume lengkap,kasut ngan stoking
sekarang, selipar jepun sudah!!!

aku percaya ladies yang bawak moto atas highway adalah kategori perempuan yang tabah,cekal lagi redha(if ujan turun)...

terima kasih kat mak sebab ade juga cas positif de (tabah0 diwarisi oleh aku =) hehe

Thursday, June 24, 2010

duit

belom ujung bulan lagi
tapi poket da bersalji,xde pemanasan dr duit2!

cek da cash,tp xmasuk2 dlm account
ape kes??

mau beli laptop baru,mau byr sewa umh,masuk kolej
insuran,hadoi...

belum ade anak lagi??
huhu

Monday, June 21, 2010

ole2

hoho

2 minggu lepas dapat loceng comel from England

arini dapat key chain dari Barcelona pula

bln7 nanti dapat plak ole2 dr Moscow or Eygpt

wah,bestnye ade orang ingat kite bile die bergumbira
arap2 pasni aku plak berkesempatan tuk bagi ole2 kt die..
Arigatou =)