Thursday, April 17, 2014

Si Baby dalam kenangan


Nak buat macam mana, memang dah takde jodoh yang panjang antara kami berdua. Si baby tak bagi hint pun dia nak tinggalkan mummy dia ni. Dahla kita tengah bizi kursus seminggu, time tu jugak baby tinggalkan kita.

Malam sebelum tu, baby ok je,lari-lari,minum susu, lompat-lompat, nyorok-nyorok.
hari pertama baby, dah berebut nak tido sekatil.



 dialah kucing yang paling selesa tido atas donia!
main sorok-sorok

tempat tido dia dalam kereta,punye heaven dia tido

Just miss him....

Tq baby sebab bagi mummy jaga dia even sekejap. Dia dah siap-siap ready tunggu kita kat syurga nanti.

Dia tinggalkan kami semua,dan buatkan satu rumah sunyi sepi. barang-barang dia, susu dia pun tak buang sebab terasa baby macam ada......

seminggu jugakla menangis macam orang mati laki, tapi mak cakap ada hikmahnya, mana tua si baby suruh cari pengganti dia, tapi kena hensem macam baby jugakla.

*Tengah usha-usha kitten yang comel-comel =)