Sunday, January 1, 2017

New Version of Year


Ya, apa pun, selamat tahun baru semuanya. Harap yang baik-baik saja menyinggah, yang buruk itu haruslah dugaan yang datang untuk menjadikan kita lagi bagus, lagi kuat, lagi bersemangat untuk hidup terus.

Tahun baru, maksudnya secara kurang sedar yang alpa, umur semakin berkurang, fizikal semakin dekat dengan bumi, emosi semakin rapuh jika tdak dijaga, faktor usia kan...hahaha. Berlaku waras sajalah bila berdepan dengan hidup. 

Apa yang dimahukan untuk 2017?


  • Habiskan PhD. Dapatkan title dunia, Dr. Nadiah Suboh untuk seisi keluarga besar seluruhnya.
  • Dapatkan geran at least 1.
  • Launch STAR KIT
  • Aktif dalam program kemanusiaan
  • Lebih aktif riadah di luar rumah
  • Kawin (hahaha)
Tak banyak point sebab point no. 1 tu pun dah terlalu berat untuk dilunaskan. Moga terus fokus, takmo main, jangan boyot dulu sebelum waktu disebabkan tekanan, kuikui!

Passport terpaksa disorok sebab mau fokus kepada point 1. Hanya dibenarkan untuk pegi present paper je, berkuatkuasa 1 Jan. 2017 oleh supervisor T_T

Come here 2017, try me with 1001 surprise and your beautiful magic!


*Tarik selimut, makan jajan, tengok tb...